OORA Design - Studio de design interior

OORA Design - Studio de design interior

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Constructii industriale Instalatii gaze
Descriere
OORA Design Studio de design interior
Oora Design este o echipa proaspat formata, tanara si dinamica, pregatita sa aduca la viata caminul imaginat de fiecare dintre noi, ca zi de zi sa fim fascinati de locul numit Acasa.
Iubim arhitectura de interior!
Detalii suplimentare
Iubim arhitectura de interior si credem cu tarie ca sentimentul de apartinere este creat printr-o amenajare primitoare, practica si calduroasa, care sa implineasca nevoile beneficiarilor si sa scoata la iveala pasiunile fiecaruia in parte.

Constientizand importanta colaborarii dintre arhitecti si proprietarii locului am adoptat principiul de a defini modul in care arata o locuinta in functie de stilul lor de viata, de ritmul avut in viata de zi cu zi.

Pentru a putea face toate aceste lucruri oferim servicii de proiectare si avem parteneriate solide cu furnizori si producatori in domeniu.
- Daca proiectul de arhitectura este in stadiu incipient ne-ar incanta sa lucram concomitent cu ei, pentru o mai buna sectionare a camerelor
- Raspundem exigentelor functionale, estetice si ergonomice
- Suntem atenti la normele actuale de constructie
- partea ce mai important este arhitectura interioar/designul interior pentru noi! Dorim sa-ti cunoastem povestea si sa o implementam in noua amenajare❤️
- Suntem prezenti pe toata durata proiectului si de asemenea in implementarea lui pas cu pas.


Doriti sa aveti un loc pe care sa-l numiti cu incredere acasa?

Va lasam la dispozitie posibilitatea de a ne contacta telefonic la numarul de telefon 0752285005 sau prin paginile de Facebook sau Instagram Oora Design.
804 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul 23 15:05