Lux Design - Amenajari Interioare

Vezi pagina: Lux Design
Bucuresti, 05 sep, 20:10

Descriere anunt

Lux Design - Amenajari Interioare

Servicii complete de amenajari interioare.

Suntem o echipa de arhitecti si proiectanti profesionisti care au ca unic scop transformarea ideilor tale in realitate cu servicii de amenajari interioare la cheie.

Suntem Lux Design, firma de amenajari interioare care te poate sprijini in proiectul tau de renovare, reamenajare sau reabilitare a locuintei, biroului sau spatiului tau comercial.

Detalii suplimentare

Oferim o gama variata de servicii, raspunzand astfel din ce in ce mai bine la nevoile si bugetele clientilor nostri.

Avem in componenta o echipa cu experienta in toata gama de amenajari interioare si exterioare si asteptam cu nerabdare proiectul tau, fie ca acesta include mici renovari sau lucrari complexe de design, amenajari si executie.

Efectuam servicii complete de amenajari interioare cat si exterioare, proiectare si design, renovari si reparatii, finisaje de finete pentru apartamente, case spatii comerciale si birouri. Executam cu mare atentie instalatii electrice, termice si sanitare.

Serviciile noastre sunt disponibile in urmatoarele locatii:

Ilfov: Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni si Magurele.Arges: Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti si TopoloveniBucurestiDatorita experientei dobandite, termenele de executie sunt rapide si stabilite clar de la inceputul lucrarii. Daca doresti o estimare rapida, te rugam sa ne descrii in amanunt proiectul tau si noi revenim la tine cu o cotatie de pret in cel mai scurt timp!

Caracteristici, dotari

Servicii
Arhitectura, design

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!