L Glass Design For You - GEAMGIU BUCURESTI

L Glass Design For You - GEAMGIU BUCURESTI

Caracteristici
Categorie Acoperisuri, tamplarie Tip Tamplarie
Descriere
Obiectivul nostru este sa conturam un nume de referinta. Suntem pregatiti sa facem fata provocarilor concurentei prin calitate si seriozitate. Grija pentru client este aratata prin implicarea pe care o acordam fiecarui proiect in parte si prin model de realizare a lucrarilor incepand de la prelucrarea sticlei pana la montajul final. Pentru mai multe informatii si detalii suplimentare asteptam sa ne contactati!
Vezi pagina L Glass
Detalii suplimentare
L Glass Design For You este formata dintr-o echipa tanara, dar cu multa experienta in domeniul prelucrarii sticlei, avand ca obiect principal de activitate prelucrarea geamurilor, a oglinzilor si productia de geamuri termopan. Inca de la infiintare ne-am propus, printr-o dorinta continua de autodepasire, sa va oferim experienta si seriozitatea noastra, sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere, oferindu-va produse si servicii de cea mai buna calitate.

Societatea noastra va ofera o gama larga de produse de calitate:

- geamuri termopan

- usi termopan

- geamuri sablate

- sticla securizata

- panouri cabine de dus

- vitralii


Obiectivul nostru este sa conturam un nume de referinta si suntem pregatiti sa facem fata provocarilor concurentei prin calitate si seriozitate. Grija pentru client este aratata prin implicarea pe care o acordam fiecarui proiect in parte si prin model de realizare a lucrarilor incepand de la prelucrarea sticlei pana la montajul final.


Ne pasa si punem pasiune in tot ce facem. Suntem ambitiosi, fermi si consecventi in a ne atinge obiectivele si a face lucrurile bine. Suntem onesti, ne onoram promisiunile si oferim respect inainte de a-l pretinde. Incurajam ideile bune, promovam initiativele si inovam permanent.


Cu ajutorul clientilor nostrii ne dezvolatm impreuna cu ei prin fiecare proiect realizat cu succes.
2 vizite Sector 5, 18 Sep, 19:05