Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Interventii rapide non stop 24/24 /7 suna acum!

115 RON

Interventii rapide non stop 24/24 /7 suna acum!

115 RON
Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Electricieni
Descriere
am identificat faptul ca nevoia dumneavoastra se manifesta intr-un interval de timp bine determinat, motiv pentru care in maxim 1 ora reusim sa raspundem acestei nevoi prin serviciul de interventii rapide.24/24
Detalii suplimentare
Lavobad® si-a propus promovarea unor tehnologii moderne in domeniul constructiilor. Raspundem adecvat atat cerintelor beneficiarilor cat si datelor impuse de specificul fiecarei lucrari in parte. Rezultatele obtinute sunt rodulconlucrarii unei echipe de experti in domeniu.
Interventii Rapide instalatii sanitare, instalatii electrice, termice interventii instalatii sanitare prin Serviciul de Interventii Rapide 24/24 h. Instalator, Electrician autorizat Non Stop.Lavobad®
Spatiul interior (locuinta sau birou) trebuie sa ofere o ambianta confortabila!
Lavobad® va asigura lucrarile necesare unei astfel de amenajari, executand lucrari de instalatii, amenajeri interioare, finisaje si nu in ultimul rand proiectarea. Firma noastra are capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate profesionala, asigurand astfel beneficiarilor solutii optime.
Pentru a amenaja un spatiu interior este suficient sa dati frau liber imaginatiei, si creativitatii, dar oricate idei ati avea trebuie sa le puneti si in practica!
Lavobad® va ofera solutia: materiale moderne de constructii si experti in domeniu la un pret de bun simt.
Lavobad® este una dintre primele firme de amenajari interioare
care s-au orientat si catre industria retail-ului.
De-a lungul celor peste 5 ani in acest domeniu compania si-a facut un nume
puternic prin profesionalismul si eficacitatea cu care isi abordeaza toate lucrarile, prin
forte proprii cu un colectiv format din experti in domeniu.
Prin diversitatea serviciilor oferite si orientarea catre client precum si prin preturile
competitive si conditiile avantajoase de plata reuseste sa detina un portofoliu impresionant de clienti si contracte de excusivitate cu lanturi de magazine.
Lavobad® s-a dezvoltat continuu avand ca deviza:
“Calitate si Promptitudine la preturi de bun simt”
Cine suntem?
Lavobad® este o firma cu CAPITAL integral privat a fost infiintata in anul 2007, avand ca principala activitate, prestarea de servicii in domeniul instalatiilor electrice – interventii rapide. In cei 10 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.
Preturile corecte, promptitudinea, profesionalismul, executia de lucrari de buna calitate, functionalitatea si nu in ultimul rand, estetica lucrarilor, ne-au ajutat sa crestem de la an la an.
Am identificat faptul ca nevoia dumneavoastra se manifesta intr-un interval de timp bine determinat, motiv pentru care in MAXIM 1 ORA reusim sa raspundem acestei nevoi prin serviciul de interventii rapide.
Este foarte important sa beneficiati de o consiliere buna atunci cand demarati un proiect ce are legatura cu instalatiile electrice, pentru executia lor fiind obligatoriu sa apelati la serviciile unor electricieni autorizati care respecta normativele legislative aflate in vigoare si care cunosc toate masurile ce trebuie sa fie luate pentru obtinerea unor rezultate de exceptie. Firma noastra Lavobad® utilizeaza doar materiale de calitate, certificate de catre furnizori renumiti in domeniu cu care am legat parteneriate stabile.
Cui ne adresam?
Serviciile de reparatii, montaj, executie si mentenanta instalatii electrice sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice: sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri de apartamente, asociatii de propietari, ansambluril rezidentiale, etc. Intervenim rapid si prompt pentru solutionarea eficiente si imediata a necesitatilor voastre in materie de instalatii electrice.
Ai grija ca instalatia electrica a locuintei, biroului, spatiului comercial, etc., sa prezinte siguranta in utilizare si sa iti asigure o durata indelungata de exploatare! Lavobad® este alaturi de tine!
Programul de lucru a fost astfel conceput incat sa raspunda nevoilor tuturor categoriilor socio-profesionale. Lavobad® lucreaza 365 de zile pe an, 24/24h 7, inclusiv Sambata, Duminca sau sarbatorile legale, fie ca vorbim despre Craciun, Anul Nou sau Paste.
www.lavobade.ro www.interventiirapide.ro www.interventii-electrice.ro www.lavobadelectric.ro
3.036 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 22 Jan 15:40
Video
Anunt inactiv