Electrician Bucuresti autorizat ANRE

Electrician Bucuresti autorizat ANRE,

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Electricieni
Descriere
autorizat, cu o experienta de peste 10 ani, execut instalatii electrice pentru locuinte si spatii comerciale. Remedieri defectiuni. Montare tablouri electrice, aparatura .https://www.electrician1.ro/
Detalii suplimentare
electrician autorizat, specializat in instalatii electrice pentru locuinte si spatii comerciale, execut in Bucuresti si Ilfov , lucrari dupa proiect sau in absenta unui proiect,dupa preferintele clientului. cu o experienta de peste 10 ani, ma recomanda, pe langa Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, finalizarea cu succes a unei serii de lucrari, de la nivel casnic, pana la pana la proiecte de anvergura, cladiri de birouri, sedii de banci si altele. puteti apela cu incredere la serviciile mele, si pentru lucrari mari si pentru proiecte personale cum ar fi: remedieri defectiuni, montare tablouri electrice, montare corpuri de iluminat, montare aparatura electrica(prize, intrerupatoare,etc.)adaugare de circuite, modificari la instalatii, centuri de impamantare, senzori de miscare, senzori crepusculari,etc. execut lucrari de calitate la pret competitiv si decid intotdeauna in favoarea clientului, recomandand cele mai de calitate materiale.
uteti apela cu incredere la serviciile mele, si pentru lucrari mari si pentru proiecte personale cum ar fi:
- Remedieri defectiuni
- Montare tablouri electrice
- Montare contor pasant
- Montare corpuri iluminat
- Montare aparatura electrica
- Adaugare de circuite
- Centuri de impamantare
- Senzori de miscare
- Senzori crepusculari
- Protectie la supratensiuni
- Interventii de urgenta la sistemele tehnice de natura electrica

Pentru mai multe detalii / oferta pret instalatii electrice suna acum: 0726 479 798
Electrician Bucuresti autorizat ANRE
Execut lucrari de calitate la pret competitiv si decid intotdeauna in favoarea clientului, recomandand cele mai de calitate materiale, conform bugetului alocat lucrarii.

https://www.electrician1.ro/
4.764 vizualizari Bucuresti 17 Apr 17:25