200 Lei

Dezinsectie si Deratizare Europrest

Vezi pagina: EuroPrest
Constanta, 25 sep, 11:55

Descriere anunt

Dezinsectie si Deratizare Europrest

Europrest Team ’98 S.R.L. este o companie specializata in servicii D.D.D.( dezinsectie, dezinfectie si deratizare ), fumigare cereale si lucrari de ignifugare material textil si lemn. Compania detine toate autorizatiile.

Detalii suplimentare

EUROPREST TEAM ’98 S.R.L. este o companie specializata in servicii D.D.D.( dezinsectie, dezinfectie si deratizare ), fumigare cereale si lucrari de ignifugare material textil si lemn. Compania detine toate autorizatiile necesare, personal calificat, dar si echipamente de ultima generatie. Calitatea serviciilor a propulsat compania EUROPREST in topul prestatorilor autorizati din domeniu. Cu o experienta de 20 de ani in domeniul serviciilor specializate, am reusit sa ajungem un important jucator pe plan national.

Din portofoliul companiei fac parte branduri nationale, companii de stat, institutii plublice, unitati sanitare dar si societati comerciale mici si mijlocii.

Echipamentele si aparatura utilizata de catre echipele noastre de interventie sunt de ultima generatie, deosebit de performante si foarte eficiente (nebulizatoare ULV, termonebulizatoare, atomizoare de mare putere, capcane pentru daunatori, statii de intoxicare).

Caracteristici, dotari

Servicii
Deratizare
Dezinsectie

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!