Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Constructii, Amenajari,Renovari,Tencuieli si Sape

1 / 1 ...

Constructii, Amenajari,Renovari,Tencuieli si Sape.

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Amenajare curte, gradina Arhitectura, design Constructii case Faianta si gresie Izolatii Parchet Rigips Tencuieli si sape Zidarie Confectii metalice Demolari Tapet, lambriuri Tapiterie Electricieni Instalatori Constructii industriale Piscine Profile decorative Instalatii gaze Altele
Descriere
Sc Aledo Design Construct srl. Datorita experientei de peste 15 ani in constructii moderne, acoperim toate cerintele unei renovari sau constructii de la zero. Dumnevoastra scutiti timp si bani !!
Detalii suplimentare
Fie ca e vorba de constructii, amenajari interioare/exterioare, design/arhitectura de interior, renovari, restaurari, instalatii electrice, termice si sanitare, echipa noastra dispune de personalul necesar pentru a duce orice sarcina la bun sfarsit.

Daca apelati la constructii si amenajari facute cu compania noastra, obtineti durabilitate, eleganta si certitudinea unui lucru bine facut.

Avem personal de inalta calificare, care-si face meseria cu placere. Pentru noi, munca in constructii inseamna pasiune, iar o casa inseamna un camin. Lucram avand in permanenta in vedere cerintele si nevoile clientului, dar venind si cu propuneri sau idei care au fost eventual trecute cu vederea.

Pentru constructii si amenajarile aferente, chemati-ne in locatia dorita si vom oferi solutii si preturi corecte.
142 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 25 Sep 22 11:55
Anunt inactiv