Atia-Architecture - Arhitect proiectant Bucuresti

Atia-Architecture - Arhitect proiectant Bucuresti

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Arhitectura, design
Descriere
Cauti un arhitect in Bucuresti? Biroul nostru ofera servicii complete de proiectare: Arhitectura, Rezistanta, Instalatii, in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire, pentru orice tip de constructie, Case, Blocuri. Proiectam oriunde in Romania
Detalii suplimentare
ATIA ARCHITECTURE– este un Birou de Arhitectura care considera ca un proiect de succes este rezultatul imbinarii, in mod armonios, a  functionalitatii constructiei cu un design exterior placut, respectand in acelasi timp reglementarile urbanistice si normativele in  vigoare., alaturi de inginerii Structuristi si Instalatori, colaboram pentru a realiza un proiect optimizat, integrabil si sustenabil prin mentinerea unei calitate ridicata a proiectelor elaborate.
Oferim o abordare sustenabila pentru fiecare proiect, proiectele noastre fiind diverse de la proiecte rezidentiale la design de interior.
ATIA ARCHITECTURE este la dispozitia dumneavoastra pentru a oferi servicii complete de proiectare pentru orice tip de constructie civila pentru toate cele trei specialitati. Arhitectura, Rezistenta, Instalatii.
Ne putem ocupa pentru dumneavoastra, alaturi de colaboratorii nostri,  de intreg procesul aflat in spatele construirii unui imobil, de la identificarea si cumpararea terenului potrivita pana la obtinerea avizelor si autorizatiilor pentru construire.
8 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23 16:10