Amenajari interioare, tencuieli mecanizate

Amenajari interioare, tencuieli mecanizate

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Arhitectura, design Constructii case Faianta si gresie Izolatii Parchet Rigips Tencuieli si sape Zidarie Zugraveli
Descriere
servicii de amenajari interioare si exterioare la preturi accesibile si calitate garantata. Serviciile noastre: tencuieli mecanizate, zugraveli si renovari, instalatii electrice, termice si sanitare.
Detalii suplimentare
O solutie avantajoasa si de o calitate superioara oferita de compania noastra o reprezinta procedeul de "TENCUIALA MECANIZATA",aplicata pe baza de ciment (indeosebi pentru pereti cu un grad mai mare de umezeala,cum ar fi cei din bai sau bucatarii) sau ipsos (pentru proiectele cu finisaje de lux) cu ajutorul unor masini speciale.Avantajele executarii tencuielilor mecanizate sunt multiple si ofera clientului un confort financiar considerabil si rezultate exceptionale,precum uscarea rapida,pereti perfecti drepti,fiabilitate si rezistenta.De asemenea,aceasta metoda mecanizata scurteaza timpul de executie,gradul de randament fiind de aproape 150 mp/ zi.Acestea sunt doar cateva dintre serviciile si produsele pe care vi le oferim la preturi avantajoase. Amenajari Totale va sta insa la dispozitie cu solutii la toate problemele Dumneavoastra! Pentru oferte sau negocieri nu ezitati sa ne contactati!
Toate lucrarile beneficiaza de garantie.Amenajari Totale va ofera servicii de calitate.
1.603 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Apr 17:25