Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Alma Grup Construct - Constructii civile, amenajari si mobilier

Alma Grup Construct - Constructii civile, amenajari si mobilier

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Descriere
Alma Grup Construct SRL este o firma ce ofera servicii de calitate in 3 mari domenii: constructii civile, amenajari si productie mobilier personalizat. Cu o mare atentie la detalii si un simt estetic dezvoltat, proiectele echipei Alma Grup se fac remarcate prin lucrari de design inedite, adoptand mereu un stil personalizat dorintelor fiecarui client.
Detalii suplimentare
Datorita profesionalismului, seriozitatii si calificarii personalului angajat abordam lucrari de proiectare si constructii pentru ridicarea cladirilor de locuit individuale, de locuinte in blocuri, cladirilor industriale si agrotehnice, zootehnice, cladirilor comerciale, cu destinatii diverse (scoli, biblioteci, edificii de cult), amenajari interioare si exterioare pentru tipurile de constructii mentionate anterior, mobilier si placari diferite.
Desfasuram o gama diversificata de operatiuni din categoria lucrarilor de constructii ca: lucrari de fundatii, armare, betonare, zidarii, schelarie, dulgherie; structuri metalice diverse; lucrari de finisare a cladirilor – interioare si exterioare.
Executam la comanda: amenajari interioare (placari pereti), bucatarii, livinguri, holuri, dressinguri, birouri, dormitoare, spatii de depozitare, mobilier scolar, etc.
57 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 05 Oct, 09:55
Anunt inactiv