Acoperisuri, reparatii house

Acoperisuri, reparatii house

Caracteristici
Categorie Acoperisuri, tamplarie Tip Acoperisuri
Servicii: Constructii Dulgherie Jgheaburi si burlane Mansardari Montaj Reparatii
Descriere
Acoperisuri Reparatii SRL este specializata in executarea oricarui tip de acoperis si oricarui tip de invelitoare: tigla metalica tip Lindab, tabla zincata, sindrila bituminoasa, tigla ceramica, etc, terase circulabile/necirculabile, cu tot sistemul aferent: hidroizolatii cu membrane termosudabile, termoizolatii cu polistiren extrudat, sape, precum si intregul sistem pluvial (jgheaburi si burlane).
Detalii suplimentare
De asemenea, avem cunostintele, oamenii si experienta necesare pentru lucrari de executie la cheie pentru case si vile: constructii la rosu, termoizolare fatade, finisaje interioare si exterioare. lucrare garantam asistenta tehnica, seriozitate, exigenta, disponibilitate si calitate.Nu ezitati sa ne contactati! Avem montatori in toata tara, oferim consultanta gratuita pentru orice lucrare!
Lucrarile noastre sunt in exclusivitate lucrari de remediere a infiltratiilor pentru acoperisurile noi sau vechi, inlocuiri de sisteme pluviale, remedieri acoperisuri montate gresit, montare de parazapezi, montari ferestre de mansarda, invelit cosuri de fum sau interventii de urgenta pentru acoperisurile afectate de conditiile meteo nefavorabile.Efectuam lucrari de reparatii acoperisuri tabla tip tigla (tigla metalica), sau tigla de beton (tip Bramac, Elpreco):
Sisteme de tigla ceramicaSisteme sindrila bituminoasaParazapezi acoperisJgheaburi si burlane acoperisReparatii acoperisuri tabla zincata faltuita, acoperisuri cupru, zinc, aluminiu sau chiar titanzincAcoperisuri din tigla ceramica veche (Invelitoarea de tigla ceramica este una din cele mai vechi tipuri de invelitoare cunoscuta. Ea nu trebuie numai sa raspunda exigentei de etanseitate, dar trebuie sa satisfaca si o serie de exigente referitoare la durabilitate, rezistenta si foc, aspect estetic etc. Insa ca orice material sensibil la rece/cald trebuie intretinut, de regula se intretine anual, se verifica starea tiglelor, etanseitatea coamelor, si starea elementelor din tabla (dolii, tabla din jurul hornurilor, starea jgheaburilor, a gurilor de scurgere), reparatia se poate face fie partial, prin inlocuirea cartonului si a sipcilor, fie decopertarea totala, dupa caz.
317 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 14:45