A & R Proiect - Birou de arhitectura Bucuresti

A & R Proiect - Birou de arhitectura Bucuresti

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Descriere
Proiectare complexa de arhitectura pentru constructii civile: case, vile (locuinte unifamiliale), proiecte tip (unicat); ansambluri rezidentiale - blocuri de apartamente (locuinte colective); cladiri de birouri, cladiri pentru depozite, hale.
A&R PROIECT SRL este un birou de arhitectura care doreste sa impuna noi standarde in ceea ce priveste nivelul serviciilor oferite.
Detalii suplimentare
Cu o experienta de 7 ani si o echipa tanara de arhitecti si ingineri, biroul nostru va ofera servicii de proiectare complexa de arhitectura, materializand o idee intr-un proiect cu identitate .
Suntem orientati spre client si cautam sa imbinam personalitatea si nevoile acestuia vis-a-vis de proiect cu experienta si talentul nostru asa incat rezultatul sa fie optim.
Biroul de proiectare A&R Proiect srl are ca principal obiect de activitate proiectarea complexa de arhitectura pentru constructii civile:
Case, Vile (locuinte unifamiliale) proiecte tip /unicat.Ansambluri rezidentiale - blocuri de apartamente (locuinte colective),Cladiri de Birouri;Cladiri pentru Depozite, Hale;Amenajari si Reamenajari de Spatii ComercialeClientii nostri sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice precum : firme de constructii, agentii imobiliare , banci etc (ING Bank, NEXT Advertising, Dika, BTS Construct, Orlando's etc).
93 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 16:20