A & R Proiect - Birou de arhitectura Bucuresti

Vezi pagina: A & R Proiect
Sector 6, 01 ian, 10:30

Descriere anunt

A & R Proiect - Birou de arhitectura Bucuresti

Proiectare complexa de arhitectura pentru constructii civile: case, vile (locuinte unifamiliale), proiecte tip (unicat); ansambluri rezidentiale - blocuri de apartamente (locuinte colective); cladiri de birouri, cladiri pentru depozite, hale.

A&R PROIECT SRL este un birou de arhitectura care doreste sa impuna noi standarde in ceea ce priveste nivelul serviciilor oferite.

Detalii suplimentare

Cu o experienta de 7 ani si o echipa tanara de arhitecti si ingineri, biroul nostru va ofera servicii de proiectare complexa de arhitectura, materializand o idee intr-un proiect cu identitate .

Suntem orientati spre client si cautam sa imbinam personalitatea si nevoile acestuia vis-a-vis de proiect cu experienta si talentul nostru asa incat rezultatul sa fie optim.

Biroul de proiectare A&R Proiect srl are ca principal obiect de activitate proiectarea complexa de arhitectura pentru constructii civile:

Case, Vile (locuinte unifamiliale) proiecte tip /unicat.Ansambluri rezidentiale - blocuri de apartamente (locuinte colective),Cladiri de Birouri;Cladiri pentru Depozite, Hale;Amenajari si Reamenajari de Spatii ComercialeClientii nostri sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice precum : firme de constructii, agentii imobiliare , banci etc (ING Bank, NEXT Advertising, Dika, BTS Construct, Orlando's etc).

Caracteristici, dotari

Servicii
Arhitectura, design