Concentrat anticelulitic

78 RON
1 / 2

Concentrat anticelulitic

78 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire corp
Descriere
Concentrat anticelulitic, cu 5% cofeina, YOSKINE SLIM SHOCK

Produsul contine concentrat de COFEINA PURA 5%, fiind destinat persoanelor ce au stadii avansate ale diferitelor tipuri de celulita, inclusiv celulita apoasa si adipoasa. Produsul produce un efect intens, minimizand aparitia chiar si a grupurilor mari de celule adipoase care se manifesta ca neuniformitati si noduli pe piele. Ajuta la procesul de slabire si la reducerea formelor nedorite. Lasa pielea hidratata, ferma si neteda.
COFEINA 5% – cofeina foarte concentrata elimina eficient celulita, ajuta la procesul de slabire si sustine drenajul limfatic natural, stimuland microcirculatia. Imbunatateste textura pielii, care devine instantaneu vizibil mai neteda.
ULEIUL DE CAFEA – ulei de cafea verde, bogat in acid cafeic, ajuta la imbunatatirea rapida a starii pielii, netezind, oferind fermitate si incetinind procesele de imbatranire.
Instructiuni de utilizare: Dimineata si seara, masati zonele afectate sau predispuse la celulita. Pentru a-i creste eficacitatea, combinati aplicarea cu masaj sau periaj uscat. Utilizati in mod regulat.

ACEST PRODUS UTILIZEAZA TEHNOLOGIA INOVATIVA IN-YO
TEHNOLOGIA IN’DETOX & YO’ACTIVE a fost inspirata de descoperirea autofagiei celulare facuta de un om de stiinta japonez. Combina detoxifierea celulelor pielii cu o actiune puternica de intinerire. Curata celulele pentru a permite ingredientelor active, care sunt livrate pielii, sa actioneze mult mai eficient.
Vezi mai multe detalii si cumpara
244 vizualizari Bucuresti 01 Apr 14:15