Complexul Zathureczky Berta - Sfantu Gheorghe

Complexul Zathureczky Berta - Sfantu Gheorghe

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
Complexul Zathureczky Berta din Sfantu Gheorghe si-a propus ca obiectiv principal gasirea celei mai potrivite solutii pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu isi mai pot purta singure de grija, respectiv a persoanelor singure, dornice de socializare.
Acordam atentie sporita celor din jur, respect si devotament. Institutia doreste sa fie cunoscuta pentru conditiile superioare oferite tuturor rezidentilor, pentru calitatea ireprosabila a serviciilor incluse, dar si pentru atentia sporita pe care o acorda personalitatii si nevoilor fiecarei persoane.
Detalii suplimentare
Oferim persoanelor varstnice un ambient cald, placut, cu personal profesionist si amabil. Obiectivul caminului vizeaza imbunatatirea reintegrarii sociale a persoanelor varstnice defavorizate, crearea accesului la servicii psiho- socio-medicale specializate, cresterea nivelului de trai a persoanelor varstnice, cresterea sperantei de viata, schimbarea mentalitatii, constientizarea nevoilor si participarea activa in luarea deciziilor care vizeaza problematica persoanelor varstnice.
143 vizualizari Covasna, Sfantu Gheorghe, 11 Jul, 15:25