Complex Sportiv Extreme

Vezi pagina: Complex Sportiv Extreme
  • Categorie Servicii infrumusetare

Descriere anunt

Complex Sportiv Extreme,

sala fitness dotata cu aparatura moderna, aerobic (taeboo, clasic, power, dance, step, sculpting ball), instructori specializati, scoala fitness, kick boxing, autoaparare, sauna, vestiare, dusuri, bar;

Detalii suplimentare

Teren de fotbal in aer liber si acoperit; cusete pentru haine, parcare proprie

Asociat de cele mai mule ori cu antrenamentul de forta la aparate, fitness-ul poate fi considerat pe drept cuvant, secretul longevitatii.

Pentru ca fitness-ul inseamna conditie fizica si cuprinde mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii la diferite aparate, metode de relaxare si intinderi, toate efectuate sub indrumarea unui antrenor specializat.

De ce trebuie sa optam pentru fitness? Pentru ca atat inima, cat si aparatul nostru circulator vor avea de castigat. Pentru ca vom avea mai multa incredere in fortele proprii si ne vom simti mai tineri. Pentru ca antrenamentele, extrem de eficiente, nu ne vor ocupa mult timp. Pentru ca va veti reduce colesterolul, pentru ca veti scapa atat de stresul zilnic cat si de kilogramele nedorite fara diete drastice. In plus, fitness-ul ne ajuta sa reducem riscul aparitiei cancerului de colon si al diabetului.

Caracteristici, dotari

Servicii oferite
Fitness