Colegiul Tehnic Mihai Bravu

Colegiul Tehnic Mihai Bravu

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee De stat Liceu
Descriere
In unitatea scolara sunt inscrisi elevi care provin din toate cartierele bucurestene, din comunele si judetele limitrofe. Scoala ofera instruire in domeniile: mecanica, constructii si instalatii, electric, chimie industriala, electro-mecanic, turism, alimentatie si real – stiintele naturii, precum si invatamant postliceal – specializarea Topograf in constructii.
Detalii suplimentare
Elevii sunt cuprinsi in urmatoarele niveluri si forme de invatamant: liceu – cursuri de zi si seral, invatamant profesional de stat si in sistem dual – cursuri de zi si scoala postliceala – cursuri de zi. Incepand cu anul scolar 2018 – 2019 ENGIE Romania, in parteneriat cu Primaria Sectorului 3 si Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” au lansat primul program de invatamant profesional dual cu specific energetic din Municipiul Bucuresti „ENERGIE PENTRU MESERIA MEA”.
Invatamantul profesional dual este un tip nou de scolarizare profesionala care se organizeaza dupa termianrea celor opt clase obligatorii la cererea companiilor, in calitatea lor de potentiali angajatori.
1.055 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 14:40