Codecool - Cursuri de programare IT

Codecool - Cursuri de programare IT

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Cursuri IT pentru incepatori. Toate cursurile de programare pe care le oferim au fost concepute pentru a pregati developeri full-stack in toate privintele. Studentii invata cele mai folosite limbaje de programare precum Python. NET, Java si Javascript, alaturi de GIT, diferite baze de date si modul de lucru agile pentru dezvoltarea de software, precum SCRUM.
Detalii suplimentare
Cursul de programare Codecool te pregateste sa devii un junior developer full-stack la care viseaza orice angajator, indiferent de studiile si activitatea profesionala anterioare. La finalul cursului, nu vei fi doar un programator de cinci stele, ci vei acumula si un set imbatabil de competente tehnice si de comunicare, experienta din viata reala si o gandire deschisa spre crestere – toate in ritmul tau.
Pe durata cursurilor pentru incepatori si a proiectelor in echipa, vei dobandi si principalele abilitati de comunicare, cum ar fi lucrul in echipa, managementul proiectelor, gandirea de business si rezolvarea problemelor si vei deveni un membru valoros in orice echipa.
Inscrie-te la cursul Full Stack, iar la final iti garantam un job in IT, fara sa ai nevoie de alta experienta!
302 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 14:30