Clubul Sportiv Scolar Nr. 1

Clubul Sportiv Scolar Nr. 1

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive arte martiale, atletism, baschet, canotaj, fotbal, inot, judo, polo, sah, tenis de masa initiere, performanta
Descriere
Clubul  Sportiv Scolar Nr. 1 are drept scop selectionarea, pregatirea, participarea la diverse competitii si promovarea spre inalta performanta.
Clubul Sportiv Scolar nr. 1 Bucuresti are in structura 10 sectii pe discipline sportive – atletism, baschet, canotaj, fotbal, inot, judo, karate, polo pe apa, sah, tenis de masa, organizate pe grupe de nivel valoric (incepatori, avansati, performanta).
Detalii suplimentare
Prin execeptionalele rezultate in ameliorarea conditiei bio-fiziologice a omului, sportul contribuie in mod esential, la dezvoltarea spiritualitatii, exercitiul corporal favorizand elementul spiritual.
Ce valori cultivam

Altruismul
Corectitudinea
Generozitate
Onestitate

Respectul
Perseverenta
Vointa
Responsabilitate
Toleranta

In prezent C.S.S. Nr. 1  ofera posibilitatea practicarii a 10 ramuri sportive sub indrumarea atenta a profesorilor si antrenorilor de specialitate.
In unitate activeaza 1.816 elevi sportivi in 87 de grupe, la 10 discipline sportive: 68 grupe incepatori, 11 grupe avansati si 8 grupe performanta.

Viziunea si misiunea scolii
VIZIUNE
Sportul ocupa in lumea moderna un loc imens si mereu crescand. Fenomen social de dimensiuni planetare, sportul isi are infipte radacinile adanc in viata tinerilor si adultilor. El este practica si spectacol, ascentism si divertisment, profesie si educatie, igiena si cultura, strans legat de problemele majore a caror solutie conditioneaza viitorul civilizatiei noastre.
MISIUNE
Clubul Sportiv Scolar Nr. 1 asigura un program sportiv suplimentar pentru copii si elevi, cu aptitudini intr-o ramura sportiva, fara restrictii care ar putea constitui o discriminare ori o segregare, fiind centrat pe sportul de performanta.Beneficiind de cadre didactice calificate, dotari specifice si includerea in calendarul competitional la nivel national si local.
31 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 16:05