Clubul Sakura Kendo - Scoala de arte martiale

Clubul Sakura Kendo - Scoala de arte martiale

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive arte martiale initiere, agrement
Descriere
Sakura Kendo Club Bucuresti este cel mai tanar club de kendo din Bucuresti, si a luat nastere (oficial) in aprilie 2014 din dorinta unui grup de prieteni de a practica impreuna aceasta arta martiala conform valorilor sale traditionale de sinceritate, autodepasire si respect.
Detalii suplimentare
Suntem un club de kendo tanar, dar entuziast, deschis tuturor celor care vor sa se initieze in arta kendo-ului, dar si colegilor de la alte cluburi din Bucuresti sau din tara care doresc sa vina se antreneze alaturi de noi intr-o atmosfera serioasa si constructiva in dojo, dar relaxata si amicala in afara lui.
Scopul principal al kendo-ului este ca, aplicand principiile katanei, sa ne ajute sa trecem peste obstacole facandu-ne persoane mai bune in viata de zi cu zi si in relatia cu ceilalti, si asta se poate face cu perseverenta si daruire indiferent de varsta sau conditie fizica. Daca vrei sa practici kendo in Bucuresti, te asteptam alaturi de noi!
 
Kendo, mult decat un sport, reprezinta o metoda de educatie. Obiectivele sale se leaga in primul rand nu de performante fizice si medalii, ci de modelarea caracterului. De aceea, practicarea kendoului poate fi inceputa la orice varsta si indiferent de conditia fizica prealabila. Abordarea instructorilor variaza de la persoana la persoana, astfel fiecare putand avea beneficii multiple de pe urma antrenamentelor. Kendo pur si simplu ne face persoane mai bune, mai sanatoase, mai sociabile, mai tenace, ne ajuta sa ne cunoastem mai bine.
Nu ai nevoie la primele antrenamente de kendo (keiko) decat de un trening (tinuta lejera), si noi iti vom pune la dispozitie un shinai. Te vom ajuta apoi sa alegi un echipament adecvat. Tot ce trebuie sa faci este sa vii sa vezi cum se desfasoara un antrenament de kendo si sa decizi daca ti se potriveste. Nu te costa nimic… si are potentialul de a-ti schimba viata. Te asteptam!
 
Antrenamentele Clubului de Kendo Sakura Bucuresti se desfasoara dupa urmatorul program:

Luni incepand cu ora 20.30
Vineri incepand cu ora 21.00

Antrenamentele au loc in sala de sport a Colegiului Tehnic de Aeronautica „Henri Coanda” Bucuresti
407 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 16:05