Clubul de dans Dance Fever - Cursuri de dans

Clubul de dans Dance Fever - Cursuri de dans

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive dans sportiv initiere, agrement
Descriere
Clubul de dans sportiv Dance Fever face parte din grupul select al cluburilor sportive in care dansul reprezinta principala forma de comunicare artistica si de exprimare a emotiilor, sentimentelor, gandurilor, imaginilor si dispozitiilor fiintei umane.
Detalii suplimentare
Luptam pentru descoperirea si incurajarea de noi talente, experienta ajutandu-ne sa obtinem rezultatele pe care si le doreste fiecare cursant intr-un mediu placut, care smulge pe oricine din rutina vietii. Le dezvoltam copiilor dumneavoastra tinuta, capacitaile motrice, artistice, fizice si emotionale.
Suntem prezenti cu grupele noastre de copii la festivaluri de dans, spectacole, concursuri, scopul nostru fiind sa le imbunataim atitudinea si abilitatile. Prin dansul de grup, copiii pot castiga experienta de a vedea modul in care oamenii se adapteaza unul la altul, facandu-l o modalitate valoroasa de a promova relatiile sociale.
Clubul de dans sportiv "DanceFever" Bucuresti organizeaza cursuri de dans pentru incepatori de toate varstele. Grupele sunt formate pe categosrii de varsta:
-intre 4 si 8 ani
-intre 8 si 12 ani
-intre 12 si 18 ani
-peste 18
De asemenea lucram in particular si cu perechi de miri ce vor sa se pregateasca pentru primul dans al nuntii lor. Lectiile particulare pentru valsul miresei se vor stabili de comun acord cu instructorul, in functie de disponibilitatea salilor de antrenament.
25 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:55