Club Sportiv Inter Galaxy - Fotbal

Vezi pagina: Club Sportiv Inter Galaxy
Bucuresti, 04 oct, 12:20

Descriere anunt

Club Sportiv Inter Galaxy - Fotbal

CS INTER GALAXY organizeaza selectii la fotbal pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 14 ani. Fii cel mai bun alaturi de noi!

C.S. INTER GALAXY isi desfasoara antrenamentele la:

baza sportiva Sud Arena

baza sportiva STB Trapezului

balon Point si balon Premium Wellness.

Detalii suplimentare

Fotbalul in Romania este unul dintre cele mai populare sporturi. Interesele din jurul acestui sport nu se manifesta doar privind la televizor meciuri difuzate, ci si prin faptul ca romanii joaca fotbal, majoritatea chiar in mod regulat. Unde?

C.S. INTER GALAXY, infiintat tocmai pentru a le oferi copiilor aceasta bucurie de a practica fotbalul, de a-si raspandi energia si entuziasmul intr-un mod sanatos, placut, voios, amuzant.

Clubul INTER GALAXY va mai deschide 2 baze sportive in sectorul 3 si 4 unde asteptam toti copiii dornici,pasionati de acest sport sa il practice intr-un cadru organizat si cu multa placere alaturi de noi.In timpul iernii, antrenamentele se desfasoara in sala de sport si balon incalzit.

Antrenamentele sunt conduse de antrenori tineri, de specialitate, care sunt la curent cu cele mai noi tehnici de pregatire, dand dovada de profesionalism si disciplina, pregatind copiii in vederea participarii la competitii.

HAI LA FOTBAL! Clubul nostru organizeaza in prezent selectie la grupele de varsta 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.

Inscrierile se fac la toate categoriile de varsta copiii fiind selectati si repartizati in functie de aptitudinile lor la grupa de performanta sau initiere.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!