Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 16:00
...
Bucuresti 11 Jul 23 14:50
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:45
...
Bucuresti 11 Jul 23 14:30

Anunt inactiv

Clinica de Nutritie KILOSTOP

Clinica de Nutritie KILOSTOP

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Specialitate: Boli metabolice
Descriere
Esti interesat sa fii sanatos, sa iti schimbi stilul de viata si sa ai silueta pe care ti-o doresti?
Clinica de Nutritie Kilostop reuneste sub expertiza sa 12 medici nutritionisti pregatiti sa sprijine persoanele cu probleme ponderale in demersul lor de a slabi sanatos si inteligent.
Aceasta echipa determinata ofera consultatii si programe de slabit tinand cont de stilul de viata al celor care ii solicita sprijinul, dar si pe baza unui set complex si unic de investigatii si analize amanuntite. Nu doar profesionalismul si dedicarea fata de domeniul in care ne-am implicat ne recomanda ca o alternativa serioasa in lupta cu kilogramele in plus, dar si dotarile speciale si serviciile unice pe care le oferim.
Suntem singura clinica de nutritie din tara care ofera consultatii in doua centre spatioase si primitoare, cu locatii centrale. Suntem orientati spre a incheia un parteneriat pe termen lung cu pacientii nostri, din dorinta de a ne implica cu maxima seriozitate si de a obtine rezultate optime, care sa se mentina in timp. Tocmai de aceea oferim variante diverse de tratament, in functie de nevoile si dorintele celor care ne solicita.
Fiecare om este unic, iar programele si dietele personalizate sunt cateva dintre instrumentele cu care lucram pentru a obtine cele mai bune rezultate
1.085 vizualizari Bucuresti 18 Sep 22 19:05
Anunt inactiv