Climatico Line - Montaj aparate aer conditionat

Climatico Line - Montaj aparate aer conditionat

Caracteristici
Electrocasnice Centrale termice Aparate aer conditionat
Descriere
Climatico este o companie care are ca obiect de activitate lucrarile de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat (CC4322) si se ocupa atat cu proiectarea, comercializarea si instalarea sistemelor de aer conditionat, incalzire si ventilatie pentru locuinte si spatii industriale, mentenanta periodica a acestora, asigurarea garantiei echipamentelor distribuite cat si service-ul in perioada post-garantie.
Detalii suplimentare
Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor nostrii servicii de inalta calitate prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc, livrarea rapida, montajul de calitate si nu in ultimul rand - cele mai bune preturi!
Personalul care efectueaza operatiuniile de montaj, service si garantie este calificat in acest sens si are experienta de peste 10 ani in acest domeniu si este pregatit sa raspunda nevoilor si cerintelor cele mai exigente.
Desi promovam metoda comenzilor online, personalul nostru este pregatit sa va asigure si suport telefonic iar cei interesati de vizualizarea produselor sunt asteptati la sediul nostru din oseaua Electronicii nr. 46, Sector 2, Bucuresti, unde o mare parte din produse vor fi expuse in showroom pentru a putea fi vazute si testate. De asemenea, un reprezantat pe vanzari te va indruma pentru alegerea produsului potrvit nevoielor tale.
126 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 15:50