Classic Barber Shop - Frizerie

Classic Barber Shop - Frizerie

Caracteristici
Frizerie
Descriere
Classic Barber Shop este locul ideal unde domnii rafinati vin pentru un de barbierit traditional de 5 stele cu prosop fierbinte sau pentru tunsori personalizate. Mai mult de atat, o adevarata experienta.
Detalii suplimentare
Classic Barbershop a luat nastere din dorinta de a readuce la viata acel concept de altadata in care frizeria era un adevarat club de socializare, iar omul care tundea parul era era mai mult decat un simplu frizer, era prietenul vechi pe care il stiai de o viata, si pe care te putei baza mereu atunci cand aveai nevoie de un tuns sau de un ras confortabil. Intr-o lume unde digitalizarea si ritmul grabit al vietii ne fac sa traim in ritm alert, noi venim cu promisiunea de a livra servicii de calitate intr-o locatie unde masculinitatea si relaxarea este litera de lege.
Vei intalni un concept confortabil si linistit subliniind noul vechi, unde echipa Classic Barbershop te astepta cu barbieri profesionisti pregatiti sa ofere consultanta de specialitate in functie de fizionomia fetei, trasaturi si stilul de viata vestimentar si professional al tau astfel incat la finalul acelei ore petrecute in barbershop, tunsoarea sa fie in concordanta cu personalitatea persoanei de pe scaun.Plecand de la istoria barberingului, emblema barbershopului este reprezentata de foarfeca, brici si culorile barberpole-ului, acestia fiind cei 3 piloni ai identitatii noastre.
La Classic Barbershop barbieritul traditional aduce mereu un plus de relaxare clientilor care aleg sa se rasfete cu un ras autentic imbogatit cu produsele de calitate aplicate de-a lungul executiei shave-ului.Tunsorile oferite de noi sunt precum numele barbershopului, cu o tendinta classica, majoritatea tunsorilor din ziua de astazi fiind reinterpretate in stilul noului vechi desi ele au luat nastere in perioada postbelica – crew cut, undercut, mohawk etc.Echipa barbershopului este compusa din “artisti”,  fiecare avand o experienta vasta in domeniu. In vederea livrarii unor servicii de calitate superioara, colegii nostrii vin cu pasiunea pentru barbering si styling, remarcandu-se prin excelenta executiei tunsorilor in cadrul unui barbershop autentic.
1.634 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 16:00