Circuitul Multicolor Magic Tracks

59 RON
1 / 1 ...

Circuitul Multicolor Magic Tracks

59 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Altele Nou
Descriere
Circuitul Multicolor Magic Tracks 220 De Segmente + 1 Masinuta Cu Leduri, La Doar 59 Ron In Loc De 129 Ron!

Magic Tracks, cea mai populara sina multicolora este o jucarie la care orice copil viseaza! Setul contine o masinuta care lumineaza pista de curse, care se poate indoi, flexa si curba, luand orice forma si directie. De asemenea, pista are 4 culori vii, este flourescenta si straluceste in intuneric. Astfel se creeaza un adevarat spectacol de lumini in camera copilului tau.

Aceasta pista de curse unica este formata din 220 de segmente flexibile care se imbina foarte usor (cca 3m). Odata imbinat, circuitul poate lua forma dorita de copilul tau.

Masina de curse supertare cu 5 LED-uri
Dupa ce ai asamblat pista de curse, e timpul sa inceapa cursa! Magic Tracks include 1 masina de curse, cu baterii, care goneste pe pista ca un adevarat bolid.

Masina este confectionata din material transparent si are 5 LED-uri, astfel incat creeaza un veritabil spectacol de lumini.

MAI MULTA SIGURANTA PENTRU COPILUL TAU – Masina functioneaza cu 3 bateri AAA, amplasate in siguranta intr-un compartiment special, accesibil doar cu surubelnita – In plus nu mai exista riscul sa pierdeti bateriile prin casa.

Distractie garantata pentru intreaga familie!
Vezi mai multe detalii si cumpara
135 vizualizari Ilfov, Voluntari, 08 Nov, 17:45