Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Cinematico - Foto video nunta

Cinematico - Foto video nunta

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Ne bucuram foarte mult ca te afli aici si abia asteptam sa afli ce putem sa-ti oferim daca alegi echipa noastra foto video nunta.
Impreuna cream povestea voastra, redata prin fotografia de nunta si prin filmarile nuntii pline de emotii.
Detalii suplimentare
Povestea este mereu una diferita, ceea ce ne face sa iubim fotografia de nunta. In cea mai mare parte a zilei, fotograful nuntii documenteaza totul, asa cum se intampla, iubesc fotografiile pline de emotii si naturale. Scopul Cinematico este sa redam atmosfera nuntii, pentru noi este vorba despre lucrurile marunte si reale care se intampla, bucuria si emotiile. Stim cat de importante sunt detaliile, ati petrecut foarte mult timp in planificarea nuntii asa ca acordam o atentie deosebita la fiecare fotografie de nunta.
Pentru sedinta foto din ziua nuntii, vom merge la o scurta plimbare si vom fotografia cat mai natural posibil. Nu vom lipsi foarte mult timp de la nunta voastra, inteleg cat de important este sa va bucurati alaturi familie si prietenii vostri. Nunta este fara indoiala un moment memorabil in viata oricarui cuplu de indragostiti care doresc sa isi uneasca destinele pentru o viata.
Ne adaptam serviciile fotografie de nunta si filmare la cerintele tale pentru a te asigura ca fotografiile si filmarile pe care le primesti sunt unice si personale.
Fiecare nunta este unica, la fel ca personalitatea ta, care face ca fotografiile nuntii tale sa fie atat de speciale si sa te bucuri de toate momentele la maxim.
Deci este placerea noastra de a crea ceva de care sa fim cinstiti, iar voi sa va uitati de fiecare data si sa aratati intr-o zi si copiilor vostri.
26 vizualizari Ilfov, Voluntari, 16 Oct, 15:00
Anunt inactiv