Choco Museum, Muzeul Ciocolatei

Choco Museum, Muzeul Ciocolatei

Descriere
Choco Museum isi deschide portile pentru tine! Te invitam sa descoperi minunata lume a deserturilor din ciocolata, in cel mai dulce local din Bucuresti. Vino sa vezi cum se prepara ciocolata, care sunt cele mai frumoase decoratiuni dulci pe care le putem creea in atelierele noastre.
Detalii suplimentare
Te asteptam cu bratele deschise in muzeul care-ti va da ocazia sa redescoperi ciocolata.In fiecare zi pregatim fel de fel de specialitati gustoase, pe care le poti degusta daca ne faci o vizita! Adu-ti si copiii, iar lucrurile vor fi de doua ori mai distractive, pentru ca Choco Museum este un loc in care nici cei mari, nici cei mici, nu se vor plictisi. In salonul principal poti sa admiri unele dintre cele mai frumoase statuete comestibile, realizate integral din ciocolata de calitate si slefuite in asa fel incat sa para a fi reale opere de arta.
Choco Museum este ceva mai mult decat un muzeu obisnuit, iar tu si cei dragi tie vei petrece cea mai interesanta experienta, vizitand minunata lume a ciocolatei. Rezerva chiar acum bilete si programeaza o dupa-amiaza dulce pentru tine si familia ta!
172 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul 23 15:05