CERTIND SA - Organismul de certificare din 2003

Vezi pagina: Certind
Sector 1, ieri, 12:45

Descriere anunt

CERTIND SA - Organismul de certificare din 2003

Unul dintre cele mai importante organisme de certificare cu capital romanesc.Furnizam incredere prin servicii de evaluare, certificare si instruire. In 19 ani de experienta in domeniul sistemelor de management si al conformitatii produselor, clientii certificati in diverse tari si cele peste 18000 de certificate acordate reprezinta garantia alegerii CERTIND ca furnizor de servicii de certificare. Ne poti contacta cu incredere pentru informatii suplimentare la telefon sau pe mail

Detalii suplimentare

Organismul tau de certificare din 2003.

Suntem CERTIND, unul dintre cele mai importante organisme de certificare cu capital romanesc si furnizam incredere prin servicii de evaluare, certificare si instruire.

In 19 ani de experienta in domeniul sistemelor de management si al conformitatii produselor, clientii certificati in Romania, Italia, Serbia, Bulgaria, Germania, Albania, Republica Moldova, Spania, Franta, Egipt, Bosnia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Peru reprezinta garantia alegerii CERTIND ca furnizor de servicii de certificare.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a ajuta la cresterea competitivitatii si performantei organizatiilor si la adaptarea prompta a acestora la schimbarile pietei.

Principiile noastre

Principiile noastre sunt: impartialitate, competenta, responsabilitate, deschidere, confidentialitate, raspuns prompt la orice sesizare si abordare bazata pe risc.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!