Ceremonii la Superlativ - Organizare evenimente

Vezi pagina: Ceremonii la Superlativ
Sector 3, 10 oct, 11:05

Descriere anunt

Ceremonii la Superlativ - Organizare evenimente

"Ceremonii La Superlativ" iti pune la dispozitie servicii complete pentru organizarea evenimentelor private - nunti, botezuri, logodne, petrecerea burlacilor, petreceri tematice, aniversari, onomastice, petreceri pentru copii, precum si evenimente corporate - intalniri de afaceri, lansari de produse, inaugurari de sedii, concerte, baluri de caritate si multe altele.

Detalii suplimentare

Ceremonii La Superlativ" ofera servicii si consultanta pentru orice tip de petrecere doriti ( indoor / outdoor): petreceri corporate, team-builing-uri, conferinte, congrese, cocktail-uri, lansari / aniversari firme, gale, sampling-uri, petreceri / decoratiuni de Craciun, Paste, Valentine Day, Revelion, petreceri cu tematica sau pentru copii, petreceri private: nunti, botezuri, aniversari, onomastice.

Oferim si rezervam locatia potrivita tipului de petrecere dorit, pentru orice numar de invitati. Catering, inchiriere mese / scaune, decoratiuni de sala, aranjamente florale sau baloane inscriptionate, fotografi sau cameramani, echipamente performante pentru videoproiectie, traduceri simultane, DJ si sonorizari ample, hostesse, scena si sisteme de iluminat, corturi , efecte pirotehnice, transport. Intr-un cuvant: TOTUL pentru ca petrecerea Dumneavoastra sa fie o petrecere "la superlativ".

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!