Cercei mici, steluta din aur galben

215 RON
1 / 4

Cercei mici, steluta din aur galben

215 RON
Caracteristici
Cercei Material: aur Nou
Descriere
O pereche de cercei steluta din aur galben de 9 karate, delicati, fini, realizati cu mare atentie la detalii, pentru bebe si fetite.

Varsta recomandata: 0+. Consultati dimensiunile produsului in fotografiile de prezentare.

Sistemul de inchidere este absolut extraordinar, fiind constituit dintr-un capacel rotunjit pentru a spori confortul, infiletat, pentru a spori siguranta. Astfel, cerceii Ma Ofer Sa Visez sunt foarte siguri, fiind destinati deoportiva nou nascutelor, fetitelor si, de ce nu, chiar mamelor.

Livrarea este gratuita oriunde in Romania, prin curierat rapid, cu asigurarea de transport inclusa.

Bijuteriile sunt livrate in ambalaj cadou impreuna cu una din cele doua felicitari, cadou si acestea, pe care le puteti alege din sectiunea de finalizare a comenzii.

Bijuteriile sunt insotite de factura fiscala, precum si de indicatia borderoului de marcare aferent aplicarii Marcii Statului de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Veti primi si un Certificat de garantie care contine informatii detaliate despre acest produs. De asemenea, in colet veti gasi si un Certificat de donator personalizat cu numele dumneavoastra. Acesta reprezinta 2% din valoarea bijuteriei achizitionate, suma pe care o directionam la finalul fiecarei luni catre o cauza cartiabila dedicata copiilor.

Avem experienta de 20 de ani in designul si crearea de bijuterii. Ma Ofer Sa Visez este un brand romanesc dedicat exclusiv bijuteriilor pentru copii. MOSV sunt bijuterii pentru o viata.

Achizitionati bijuterii doar de la operatorii autorizati de catre A.N.P.C. si doar daca au aplicate cele trei marci obligatorii in Romania: marca de titlu, marca de responsabilitate a producatorului sau importatorului si marca statului.

Comanda online bijuterii fine, delicate si realizate cu atentie la detalii.
Vezi mai multe detalii si cumpara
1.439 vizualizari Bucuresti 27 Mar 16:00