Centrul OncoFort

Vezi pagina: Centrul OncoFort
Sector 3, 10 oct, 11:20

Descriere anunt

Centrul OncoFort

OncoFort - Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului - s-a infiintat ca raspuns la nevoile fundamentale ale romanilor bolnavi de cancer, oferind standarde medicale occidentale aici, in Romania.

 

Centrul urmeaza modelul Austriac (aparatura, experienta, personal calificat), unul dintre cele mai renumite centre de tratament al cancerului din Europa.

Detalii suplimentare

OncoFort ofera servicii oncologice de inalta performanta, aducand beneficii importante pacientilor sai:

Radioterapie - OncoFort a achizitionat un accelerator liniar de ultima generatie, marca Elekta, ce are la baza tehnologiile IMRT/IGRT si reprezinta o premiera in Romania.

Chimioterapie - tratament citostatic in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, sub monitorizarea permanenta a cadrelor medicale specializate.

Consult de specialitate international - Gral Medical a reusit sa aduca in Romania 2 medici oncologi de renume international: Prof. Dr. Christoph Zielinski si Prof. Dr. Thomas Brodowicz din Viena.

Pentru detalii si programari, apelati numarul de telefon 021 323 00 00 (02) sau vizitati site-ul oficial al centrului www.oncofort.ro

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!