Centrul japonez Akino - Cursuri japoneza

Centrul japonez Akino - Cursuri japoneza

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine Limba japoneza
Descriere
Centrul Akino ofera cursuri cu profesori japonezi si romani, pentru orice nivel. Preturile incep de la 50 RON / sedinta.
Detalii suplimentare
Cursurile Centrului Akino se adreseaza unei categorii largi de cursanti, de la incepatori pana la cunoscatori ai limbii japoneze care vor sa-si perfectioneze cunostintele. Cursurile sunt centrate pe nevoile si scopurile studentilor, dar exista si cursuri specializate, precum cele de pregatire pentru atestatul de limba japoneza sau cursurile de conversatii.
Cursuri individuale
Sunt lectii private cu profesor nativ si profesor roman. Avantajul lectiilor individuale este faptul ca poti studia limba japoneza in propriul ritm, in intervalul orar convenabil.
Cursuri de grup
Grupurile sunt formate din 2-6 cursanti. Este un curs destinat in special celor pasionati de cultura japoneza, care vor sa studieze cu seriozitate limba. Accentul se pune pe deprinderea celor patru aptitudini (citire, scriere, conversatie, intelegere) intr-un interval de timp relativ scurt, in mod intensiv, sub indrumarea unui profesor nativ.
Cursuri practice de conversatie
Este un curs dedicat incepatorilor care vor, in primul rand, sa poata conversa in limba japoneza. In cadrul unor cursuri lejere si placute, iti poti imbunatati abilitatile de limba japoneza prin lectii care pun accentul pe conversatie si intelegere. De asemenea, este un curs potrivit si pentru cei care urmeaza sa intreprinda calatorii in Japonia si au nevoie de un minim bagaj de cunostinte de limba s cultura japoneza.
Cursuri pentru Noryoku Shiken
Sunt cursuri temporare, structurate pe diferite niveluri, de la N5 la N1. Pe parcursul cursului sunt organizate si simulari de examen, urmate de explicatii.
Cursuri de cultura japoneza
Sunt cursuri practice de ceremonia ceaiului, ikebana sau arta ceramica. Cursurile abordeaza nu doar aspecte ale culturii traditionale si notiuni de eticheta, cat si aspecte ale traiului cotidian in Japonia moderna si contemporana. In plus, vii in contact si cu cea mai noua forma de cultura japoneza, exemplificata prin anime, manga, J-Pop si moda.
Cursuri de istorie a Japoniei
Cursurile decurg sub forma unui atelier in care cunostintele sunt prezentate intr-o maniera interactiva, iar asimilarea lor este punctata de jocuri de quiz.
Cursuri de caligrafie japonezaCaligrafia este o ramura speciala a culturii japoneze si nu se refera doar la scrierea semnelor. Urmand cursuri de caligrafie, poti sa te relaxezi si sa-ti imbunatatesti capacitatea de concentrarea si disponibilitatea spirituala.
Cursuri de gastronomie
Iti plac mancarurile japoneze? Vrei sa stii sa gatesti un anumit fel de mancare? Sushi, ramen, tempura, okonomiyaki sau altele?Poti invata sa gatesti diferite feluri de mancare precum sushi….. sau deserturi facute in casa. Bineinteles ca ne vom bucura impreuna de mancarea gatita!
Cursuri de origami
Origami reprezinta, inca din cele mai vechi timpuri, o distractie japoneza traditionala, perfectata pana la nivelul de arta. Facem impreuna felicitari si decoratii din hartie speciala. Suntem siguri ca vei fi mandru de ce poti face chiar tu.
Proiectii de filme japoneze/anime
Putem urmari impreuna filme sau anime, pe care le comentam apoi in limba japoneza. Prajiturile si bautura sunt din partea casei.
Cursuri de limba romana pentru straini
Sunt cursuri personalizate, predate in limba engleza sau japoneza, in functie de nivelul de cunoastere al cursantului. Se adreseaza tuturor strainilor, nu doar cetatenilor japonezi.
10 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23; 14:45