Centrul Educational Unirea

Centrul Educational Unirea

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine
Descriere
Oferim pregatire pentru examene internationale intr-o maniera eficienta, dar mai ales intr-o atmosfera placuta, lipsita de presiunea pregatirii pentru examene.In ultima perioada obtinerea unui atestat international a devenit o prioritate in randul elevilor/studentilor. Ii ajutam cu pregatire de specialitate pe cei care doresc sa obtina un atestat international inaintea promovarii examenelor de bacalaureat/licenta, dar nu numai.

Cursurile de pregatire pentru examenele internationale se adreseaza si celor care doresc sa obtina un atestat international, recunoscut la nivel international si national, celor care sunt inaintea examenului de bacalaureat sau licenta sau doresc sa urmeze cursurile unei universitati internationale.Profesorii nostri sunt profesori specializati, cu metode specifice, exercitii bine definite si adaptate nevoilor de invatare ale fiecarui elev.
 
Oferim sprijin in vederea familiarizarii cu tehnicile de testare folosite la examenele Cambridge(FCE, CAE, CPE), TOEFL, IELTS, SAT, GMAT, familiarizarii cu strategiile de abordare eficienta a testelor si constientizarea nivelului de pregatire conform standardelor europene.
Dorim sa oferim acel sprijin de care elevii au nevoie pentru pregatirea examenelor de admitere in invatamantul superior din alte tari.
48 vizualizari Bucuresti 11 Iul. '23 (15:55)