Centrul Educational Babylove - After School

Vezi pagina: Centrul Educational Babylove
Sector 6, 25 sep, 11:06

Descriere anunt

Centrul Educational Babylove - After School

In Centrul Educational Babylove din sec. 6, zona Kaufland, Valea Oltului, intreaga activitate instructiv-educativa se bazeaza atat pe Curriculumul National avizat de MECTS, dar si pe programul nostru intern ce vine in completarea acestuia. Scopul nostru este sa dezvoltam potentialul intelectual si creativ al copiilor. Am creat o abordare unica, impletind mediul familial cu cel institutional. La noi gasiti cadre didactice bine pregatite cu suflet mare „cat o paine”, dispuse sa impartaseasca cunostinte si bunatate.

Detalii suplimentare

Domeniul Limba si Comunicare se realizeaza prin intermediul programei in vigoare urmarind ca prescolarii sa vorbeasca cu incredere, clar si fluent, sa repovesteasca in fraze simple povestile citite, memorizarea poeziilor.

Domeniul Stiinte Activitati matematice – Copilasii sunt pusi in contact cu activitatea matematica prin diverse jocuri, material din natura, carti suplimentare, softuri educationale. Cunoasterea mediului – Acest domeniu vizeaza contactul cu domeniul cunoasterii naturii prin activitati diverse: cunoasterea plantelor, animalelor + experimente stiintifice (copilasii planteaza singuri in gradina gradinitei si observa evolutia plantelor). Materialele pentru acest tip de activitate sunt colectate din natura (frunze, flori). Domeniul Estetic Creativ Activitatile de educatie muzicala includ diverse jocuri muzicale, joculete cu text si cant, basme auditive, dar si muzica clasica care uneori ii acompaniaza in desfasurarea activitatiilor artistico – plastice.

Domeniul Psihomotric Acest domeniu implica miscarea corporala, competitii colegiale, jocuri distractive, toate acestea conducand catre o dezvoltare armonioasa.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!