Centrele de Meditatii si Cursuri VictoriaEdu

Centrele de Meditatii si Cursuri VictoriaEdu

Caracteristici
Categorie: Meditatii Romana Engleza Franceza Matematica Fizica Geografie Istorie Chimie
Descriere
Despre Centrele VictoriaEdu (Bucuresti – Berceni, Iancului, Lujerului, Unirii, Victoriei) se poate spune ca reprezinta un catalizator educational care determina imbunatatirea rezultatelor scolare, cresterea increderii de sine si este alaturi de elevi pentru a-si descoperi vocatia si a-si construi viitorul.
Profesorii nostri sunt calificati sa predea principalele discipline studiate in gimnaziu si liceu, fiind pregatiti special sa utilizeze tehnici de dezvoltare personala si motivationala.
Detalii suplimentare
Metoda VictoriaEdu presupune evaluarea copiilor si elaborarea de programe personalizate de pregatire care transforma procesul de invatare intr-o experienta placuta si productiva. Metoda VictoriaEdu – 4 pasi spre succesul educational: evaluare, personalizare, instruire, validare proces educatie.
Descoperim vocatia: folosim teste de aptitudini, interese si valori pentru a identifica domeniile in care fiecare copil poate fi performant. Astfel, potentialul copilului va fi stimulat de catre specialistii VictoriaEdu prin metode adecvate care sa ii asigure succesul.
Lucram in echipa: cream un mediu participativ si colaborativ prin alcatuirea de echipe de lucru echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte, aptitudini si competente;
Motivam copiii sa invete cu bucurie!  Victoriosti prin educatie!
318 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul 23 14:40