Centrala termica in condensatie Ariston Genus

3.640 RON
1 / 2

Centrala termica in condensatie Ariston Genus

3.640 RON
Caracteristici
Termice Centrale termice Nou
Descriere
One 24 kW
Marca Ariston s-a nascut in 1960, fiind caracterizata inca de la inceput de catre consumatorii italieni ca fiind una dintre cele mai cunoscute marci, sinonima cu o viata mai confortabila.

Designul, inovatia si impactul redus asupra mediului inconjurator reprezinta punctele cheie care au caracterizat in permanenta produsele Ariston; marca s-a dezvoltat, iar scopul sau este o viata mai buna pentru oamenii din intreaga lume. Misiunea permanenta a fost de a spori calitatea vietii oamenilor, permitandu-le sa isi incalzeasca locuintele si sa se asigure ca beneficiaza de un confort optim. Performantele excelente ale produselor garanteaza fiabilitate si usurinta in utilizare, creand in fiecare locuinta confortul adaptat nevoilor utilizatorului.

Daca stii deja de ce ai nevoie, exploreaza gama larga de produse Ariston pentru a face alegerea potrivita.

Noua serie de centrale termice Ariston Gama ONE

Alternativa pentru locuinte, cu design modern, ecran tactil si intuitiv. Se poate controla de la distanta prin aplicatia Ariston Net si a dispozitivului WI-FI gateway instalat suplimentar.

GENUS ONE este disponibila pentru sisteme de incalzire si producere de ACM in trei game de putere: 24 kW, 30 kW si 35 kW.

Clasa A+ impreuna cu accesoriu de termoreglare Cube S si sonda externa, achizitionate separat.

EFICIENTA ABSOLUTA

Gama One ridica eficienta si performantele prin noua tehnologie a condensarii si accesoriile de termoreglare si se ridica in Clasa Energetica A+.

Ignition System cu controlul automat al arderii si al tipului de gaz garanteaza performante constante pe toata durata de viata a centralei, control si siguranta sporita.

GENUS ONE

Linii inovative, materiale noi si o interfata cu o loica tehnica avansata, pentru o experienta confortabila in utilizare.

Panou frontal metalicSchimbator caldura
Interfata sticla neagra
Display Touch Screen
Schimbator primar inox
1:10 modulare
Calibrare Automata a combustiei
Instalare in locuri partial izolate

SCHIMBATOR DE CALDURA

Noul schimbator de caldura patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One, construit pentru a garanta performanta pe intreaga duata de viata. Este protectat pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a creste debitul de agent termic.

CONFORT ABSOLUT

Functie Smart
Vezi mai multe detalii si cumpara
380 vizualizari Bihor, Oradea, 28 Sep, 11:30