Centrala Termica ARISTON ALTEAS ONE 24 kw

4.490 RON
1 / 3

Centrala Termica ARISTON ALTEAS ONE 24 kw

4.490 RON
Caracteristici
Termice Centrale termice Nou
Descriere
+ cadou Filtru Antimagnetita + kit evacuare gratuit. Ariston Alteas One Net este mai mult decat o centrala murala in condensare, pe gaz, destinata incalzirii spatiului de locuit si prepararii de apa calda menajera. Aceasta reprezinta o combinatie reusita intre performante excelente si aspect modern: are un design inovativ, cu panou frontal de sticla calita, extra-robust, rezistent la zgarieturi si usor de curatat, display touchscreen si dispune de o interfata cu tehnologie de ultima generatie.

Centrala beneficiaza de aplicatia Ariston Net ce va permite sa porniti, sa opriti si sa verificati temperatura de incalzire si de producere apa calda menajera oricand si oriunde de pe un smartphone sau PC. Va permite sa monitorizati constant consumul de energie pentru a va asigura o economie a consumului de gaz. De asemenea, primiti notificari in timp real in caz de functionare necorespunzatoare a centralei. Mai mult, daca aveti serviciul de teleasistenta activat, centrul de service va putea sa va rezolve majoritatea problemelor aparute, fara sa se deplaseze la locul de motaj al centralei.

AlteasOne are gateway-ul Wi-Fi integrat, astfel incat sa puteti avea control asupra de oriunde va aflati, iar cu termostatul Cube (inclus) puteti gestiona temperatura camerei prin intermediul telefonului.

Centrala beneficiaza de un set de functii ce ii asigura o functionare stabila si usurinta in utilizare:

functia AUTO – regleaza automat incalzirea in functie de trei senzori interni si unul exterior;
functia CONFORT - reduce timpul de incalzire a apei calde menajera;
programare orara integrata - cu ajutorul functiei TIMER PROGRAMMING este posibila setarea incalzirii programate zilnice si saptamanal direct de la afisajul centralei;
autodiagnoza activa – centrala va informa cand este necesara o intretinere periodica; datorita ecranului este posibila si scrierea referintei asistentei tehnice; afisajul detecteaza automat orice problema si descrie modul de rezolvare a eventualelor defectiuni.


Caracteristici Ariston Alteas ONE 24 EU:
BRAND ARISTON
MODEL ALTEAS ONE
TIP CENTRALA CONDENSATIE
PUTERE KW 24 KW
ALIMENTARE GAZ
TIP MONTARE MURALA
TIP CAMERA ARDERE ETANSA
TIRAJ FORTAT
PREPARARE ACM INSTANT
PROTECTIE LA INGHET DA
DEBIT ACM LA 25 GRADE C 14.5
PRESIUNE MINIMA 1 BAR
PRESIUNE MAXIMA 3 BAR
CAPACITATE VAS EXPANSIUNE 8 LITRI
RANDAMENT (%) 108%
AFISAJ LCD DA
CLASA EFICIENTA A +
INCLUDE KIT DE EVACUARE DA
Vezi mai multe detalii si cumpara
15 vizualizari Prahova, Campina, 15 Mai; 20:45