Centrala electrica Protherm Ray 6 kW

2.170 RON
1 / 1 ...

Centrala electrica Protherm Ray 6 kW

2.170 RON
Caracteristici
Termice Centrale termice Nou
Descriere
Centralele electrice Protherm sunt complet echipate pentru functionarea independenta intr-un sistem de incalzire. Comenzile acestei centrale sunt simple, astfel incat se pot realiza usor reglajele necesare pentru conditiile locale.

Centralele termice electrice PROTHERM sunt destinate utilizarii in sisteme de incalzire centrala, utilizind apa calda, cu circulatie fortata. Ele prepara agentul termic, care cu ajutorul unei pompe de circulatie va fi distribuita la corpurile de incalzire.

Centrala electrica are o functionare secventiala. Cuplarea puterii se face in intervale de 0 - 75 secunde, cu o putere de max. 6 kW (2 kW pe fiecare faza).Astfel se realizeaza o protectie a retelei de alimentare cu energie electrica şi este cuplata doar puterea efectiv necesara.
Pompa de circulatie funcţioneaza de asemenea in mod economic. Dupa decuplarea cazanului, pompa mai funcţioneaza 4 minute, astfel incat este utilizata toata caldura continuta in apa din centrala. Astfel scad consumurile energetice şi uzura mecanica a pompei.

Conectarea atat la sistemul hidraulic cat şi la reteaua electrica se realizeaza prin partea inferioara.
In cazul unui necesar termic mai mare se poate realiza legarea in cascada a acestora. Cascada poate fi controlata de un singur termostat conectat la cazanul conducator.

Specificatii tehnice
Tip centrala termica Cazan electric
Centrala cu condensare Nu
Putere 6 kW
Dimensiuni
Latime 410 mm
Inaltime 745 mm
Adancime 240 mm
Greutate 34 kg
Vezi mai multe detalii si cumpara
138 vizualizari Iasi, Iasi, 17 Nov, 16:35