Ceas smart Blitzwolf, display color, HR

139 RON

Ceas smart Blitzwolf, display color, HR,

139 RON
Caracteristici
Pentru barbati Smartwatch Marca alta marca Nou
Descriere
waterproof. Ceas smart Blitzwolf, display color, HR, waterproof, control muzica, 8 moduri sport, masurarea tensiunii, notificari. Smartwach-ul Blitzwolf se conecteaza cu telefonul prin Bluetooth la aplicatia Da Fit poate urmari 8 moduri sport prestabilite, este waterproof certificat IP68 si este compatibil atat cu telefoanele iOS cat si cu Android. Iti poti controla muzica de pe telefon sau il poti utiliza pentru a declansa camera telefonului tau, poti urmari ritmul cardiac in timp real dar si tensiunea arteriala si nivelul oxigenului din sange. La o incarcare completa care dureaza aproximativ 2 ore, autonomia bateriei este de 7-10 zile iar in standby de pana la 15 zile.

Blitzwolf BW-HL1 nu este doar un simplu tracker, se potriveste cu orice tinuta datorita design-ului minimalist, poti atasa orice curea standard de 20mm, cantareste doar 49 grame si are un display IPS de 1.3 inch HD iar luminozitatea acestuia poate fi setata dupa bunul plac.

Pe langa functiile mentionate bineinteles, ai prognoza meteo, pedometru, cronometru, alarma si poti avea notificari (prin vibratie) de la numeroase aplicatii precum Facebook, Email, Instagram, Whatsapp, apeluri, sms direct pe ceas.
Vezi mai multe detalii si cumpara
135 vizualizari Buzau 19 Sep, 11:25