Ce planta frumoasa!

40 RON
1 / 4

Ce planta frumoasa!

40 RON
Descriere
Despre plantele cu flori de Capucine Mazille, Marguerite Tiberti. Seria Nemi Explorator cuprinde titluri care exploreaza lumea naturala, de o maniera accesibila si prietenoasa. Primele patru titluri au vorbit despre: vulcani, planete, stele si viata la poli. La serie se adauga titluri despre cai, dinozauri, caini, pisici si pasari migratoare.

Ce invata micii cititori:

Care este ciclul de viata al unei plante?
Ce este clorofila?
Ce este procesul fotosintezei?
Ce rol au petalele si sepalele?
Ce rol au vantul, pasarile, albinele?
Ce sunt angiospermele?


Povestea:

Care este ciclul de viata al unei plante cu flori? Care este drumul parcurs de planta de la samanta la floare si fruct? Cum se numesc toate elementele care formeaza o planta si o floare? Ce sunt clorofila si fotosinteza? Care sunt mineralele cele mai hranitoare pentru tanara planta?

Toate aceste intrebari si multe altele isi vor gasi raspunsul in aceasta carte, alaturi de o splendida galerie botanica ilustrata.


Recomandarea editorului:

Ce recomanda aceasta serie este echilibrul intre o experienta literara si precizia stiintifica. Se intampla rar sa plonjezi intr-o carte de non-fictiune cu placerea cu care citesti o poveste. La toate acestea se adauga ilustratiile superbe, acuarele aproape de realitate, cu grija pentru detaliu si multa minutiozitate.


Legaturi cu programa scolara:

Vizita la Gradina Botanica
Discutie despre termenii legati de botanica, de gradinarit
Documentare despre plante exotice, specii neacoperite de carte
Crearea unui ierbar
Vezi mai multe detalii si cumpara
186 vizualizari Bucuresti 09 Apr 12:35