Ce nu-ti spun cand iti vorbesc + Pachet

65 RON

Ce nu-ti spun cand iti vorbesc + Pachet

65 RON
Descriere
O dragoste din alta lume de Silviu Iliuta Ce nu-ti spun cand iti vorbescReteta unei comedii savuroase?Se ia una bucata tanara blonda extraordinar de senzuala, proaspata, cu forme perfecte si minte brici, si se introduce intr-o vila plina cu oameni de varsta a doua, fierti timp de cativa ani in suc propriu.

Se adauga cateva grame de frustrari, o lingurita de invidie, o cana de tradari, douazeci de mililitri de hazard si se lasa la foc mic timp de trei zile.

Se amesteca bine, din cand in cand, pana cand suspansul da in clocot, apoi se introduce amestecul la cuptor.

Se cerne bine umorul, se masoara cu grija cantitatea de dragoste, apoi se adauga un batranel incontrolabil, care inregistreaza tot ce spun ceilalti si ii da de gol cand le e lumea mai draga.

Iar la final, se casatoresc.

Cine? Descoperiti voi in aceasta comedie dementa.

Va dorim pofta buna!

Pachet O dragoste din alta lumePe Pamant, totul are un inceput si un sfarsit. Dar cand omenirea trece prin patru mini-apocalipse, iar cea de-a cincea schimba intregul curs al istoriei si al evolutiei, doar dragostea este cea care mai poate sadi samanta sperantei in Lumea Noua.Citeste acum cele 2 volume „O dragoste din alta lume” si lasa-te purtat intr-un univers complet diferit de ceea ce credeai ca va aduce viitorul!Anul 3615. Ai crede ca omenirea se plimba doar in masini zburatoare si deja exista cateva colonii pe alte planete. Dar in viitor ne intoarcem in trecutul indepartat. Toate cartile au fost arse, religiile vechi uitate, iar tehnologia devine doar o amintire. Un singur lucru ramane la fel – iubirea care transcede totul: timpul, apocalipsele, regulile noilor societati, sacrul si profanul. Iar cand omenirea este impartita in doua – Lumea de pe Dealuri si Lumea de la Mare – si razboiul pare iminent, iubirea este singura care poate aduce pacea salvatoare. Singura problema este ca nu este permisa intre cele doua societati.Amn si Kayala sunt doi visatori din doua micro-universuri complet diferite despartite de dieta si religie. Si sunt primii pregatiti sa incalce orice regula si sa lupte pentru iubirea lor in Lumea Noua, o lume mistica in care Pamantul insusi vorbeste, pasarile isi poarta frumusetea pe aripi catre nemurire, zei sunt Paul si John de la The Beatles. Dar Amn trebuie sa treaca de probele dragostei daca vrea o viata alaturi de Kayala. Si sa invinga alti 9 pretendenti.Afla de ce s-a intors omenirea in timp in viitor, ce este Cufarul Tuturor Tainelor si cum au ajuns The Beatles sa fie venerati precum niste zei!

Vezi mai multe detalii si cumpara
18 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 08 Iun. '24 (15:30)