Caviar sturion Beluga, 100 g

650 RON
1 / 4

Caviar sturion Beluga, 100 g

650 RON
Caracteristici
Categorie: Alimente
Descriere
Beluga, aurul negru cunoscut inca de pe vrema imperiului Roman, delicatesa servita ca aperitiv pentru regi, pe vremea persilor, servita cu surle si trambite la mesele festive ale regilor, caviarul pe buna dreptate este considerat apogeul culinar al oricarei mese festive. Cu un gust delicios, foarte fin, pentru cunoscatori, caviarul este si o resursa de minerale, proteine si vitamine. Pe vremuri era considerat tratament, resursa de vitalitate si afrodisiac.

Dimensiunea bobului de beluga este foarte mare, de peste 3.5 mm si au suprafata ferma. Culoarea variaza de la gri inchis spre gri deschis. Marimea este uniforma, cu suprafete curate, fara impuritati sau corpuri straine, au o consistenta umeda, elastica cu miros specific.

Icrele sunt atent selectionate pentru o calitate deosebita.

Pestii de la care au fost extrase icrele sunt crescuti in ferma proprie amplasata in Bazinul Maritim din orasul Sulina, Jud. Tulcea.

Pestii au fost hraniti doar cu produse natural ( larve, sprot, rizeafca), cat si cu hrana pentru pesti ecologica. Femelele ating maturitatea abia la varsta de 16 – 18 ani .

Recomandam sa fie consumate crude, pe paine cu unt sau ca atare, dupa bunul plac, alaturi de sampanie sau vodka.

Este un produs cu inalta valoare nutritiva, fiind foarte apreciat pentru compusii sai: proteine, grasimi, zaharuri, vitamine si saruri minerale. 100 grame caviar contine 2800 Kcal. Proteinele din caviar sunt: arginina, histamina, isoleucina, lizina, metionina. Grasimile din caviar sunt alcatuite din: colesterol (25%) si lecitina (75%). Urmatoarele vitamine sunt prezente: A, C, PP, B2, B6 si B12. Consumul acestora aduce beneficii majore sanatatii organismului. Caviarul contine vitamina D.. Caviarul este o sursa de proteina .

Caviarul contine substante indispensabile pentru regenerarea si refacearea tesuturilor. Este un miraculos restaurator al epidermei si ridurilor.
Vezi mai multe detalii si cumpara
137 vizualizari Bucuresti 30 Nov, 11:25