Catalin Ion - Fotograf

Catalin Ion - Fotograf

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Fotografiez nunti, sunt fotograf botez, realizez fotografii de portret, de maternitate, newborn, majorate si, nu in ultimul rand, realizez fotografie de produs. Calitatea fotografiilor pe care o asigur in orice proiect in care ma implic este posibil de atins cu ajutorul echipamentului pe care il detin – echipamente de top de la Nikon (D610, 24-70 f2.8, SB700), dar si echipament de back-up.
Detalii suplimentare
Cu serviciile pe care le ofer in acest moment pot veni in intampinarea celor mai sofisticate gusturi si pretentii ale celor care cauta fotograf pentru nunta sau orice alt eveniment. Consider ca pentru a fi buna, o fotografie, indiferent de gen, trebuie sa surprinda trairi si sa exprime emotie. De astfel, afirmatia are ca suport lucrarile pe care le realizez. Sunt unul dintre fotografii care considera ca fotografia este un arc peste timp, motiv pentru care surprind emotia pura pentru ca stiu ca intr-un „maine” indepartat va fi privita cu aceeasi bucurie.
Fotografie de nunta Fotografie de botez Fotografie de portret Sedinte foto nou nascuti Sedinte foto copii Sedinte foto familie Fotografie de produs
39 vizualizari Bucuresti 16 Oct, 15:00