Casti Bluetooth Wireless iQuality D-Series

120 RON

Casti Bluetooth Wireless iQuality D-Series

120 RON
Caracteristici
Accesorii Casti Nou
Descriere
Greutate: 100 gr

Microfon HD
Sunet de inalta calitate
Handsfree
Bluetooth 5.0
Usor de Utilizat
Confortabile

Spune tehnologiei fara fir "bun venit" in viata ta cu noile casti iQuality D Series 17. Cu o cutie de incarcare foarte puternica, conexiune rapida si stabila prin Bluetooth 5.0 si un sunet de calitate super inalta, te vor face sa te indragostesti de castile wireless. Au o compatibilitate universala, cu orice dispozitiv care dispune de bluetooth.


Usor de folosit. Control Inteligent si Automat
Pentru a conecta castile cu dispozitivul dorit, tot ce trebuie sa faci este sa scoti castile din cutie si ele se vor fi gata pentru conectare. Dupa ce ai terminat de folosit castile, le poti pune in cutie, se vor deconecta automat si vor incepe incarcarea.

Fiecare casca este prevazuta cu un buton multifunctional tactil pe care il poti activa printr-o apasare delicata. Poti raspunde/respinge un apel, da play/stop sau schimba melodia. Te vei putea misca in voie, fara sa fie nevoie sa stai langa dispozitiv pentru a-l controla.


Calitate audio. Sunet clar si bine echilibrat
Experimenteaza calitatea audio premium. Impreuna cu functia de reducere a zgomotului ambiental (noise reduction CVC8.0), castile iQuality® Denominator te vor ajuta sa traiesti experienta filmelor si a muzicii la un alt nivel. Redau sunetul fidel, clar si curat. Evadeaza din cotidian cu o simpla apasare de buton.


Autonomie - 5h de utilizare neintrerupta - 18h de utilizare in total
Castile pot functiona fara intrerupere timp de 5 ore. Dupa acest timp, vor avea nevoie de reincarcare. Cutia de incarcare are o capacitate de 1000 mAh, ceea ce va va oferi foarte multa autonomie.

Pachetul contine:

1 x Pereche de Casti Bluetooth iQuality® Buds D-Series 17

1 x Cutie de Incarcare

1 x Cablu USB

4 x Adaptoare auriculare

1 x Manual de Utilizare

1 x Garantie electronica 12 luni cu schimbarea produsului in 24h.
Vezi mai multe detalii si cumpara
123 vizualizari Arges, Pitesti, 03 Sep, 14:10