Casa Diham - Restaurant

Casa Diham - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc 101 – 200 locuri Terasa : da Catering: da
Descriere
Restaurant a la carte. Restaurant Casa Diham Grigorescu are o capacitate de 184 locuri si o arhitectura care da posibilitatea gazduirii oricarui tip de eveniment. Mese in familie. Restaurant Casa Diham este un loc unde veti putea scapa de agitatia cotidiana, gasind aici o ambianta familiala potrivita, in orice moment al zilei.
La Casa Diham Pantelimon se pot organiza diverse evenimente: nunti, botezuri, petreceri corporate, petreceri private, parastase, etc. Locatia dispune de ventilatie profesionala, wireless, loc de joaca pentru copii.
Detalii suplimentare
In meniul restaurantului se gasesc, atat preparate traditionale romanesti, cat si specialitati alese din bucataria turceasca si internationala. Bucataria si barul sunt utilate conform standardelor, calitatea si ospitalitatea serviciilor fiind garantate.Aici isi pot gasi locul si grupurile de petrecareti, iubitorii evenimentelor sportive, dar si indragostitii. Casa Diham doreste sa imbine dotarile moderne cu serviciile de exceptie, pentru a va garanta buna dispozitie si o atmosfera care sa va convinga sa reveniti.
136 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul 23 15:15