Cardiologie. Pediatrie. Pneumologie. Ecografie

250 RON

Cardiologie. Pediatrie. Pneumologie. Ecografie.

250 RON
Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Descriere
Urologie Consultatii cardiologie pentru adulti si copii. Folosim cel mai performant ecograf pentru cardiologie. Consultatii pediatrie. Consultatii urologie. Consultatii pneumologie, somnologie. Ecografii.
Detalii suplimentare
In cadrul cabinetului de cardiologie Craiova Clinica Speranta lucreaza o echipa de medici cardiologi profesionisti, care au experienta in diagnosticul si tratamentul bolilor de inima. Dispunem de cel mai performant ecograf pentru cardiologie. Se pot realiza consultatii cardiologie cat si investigatii- ecografie cardiaca 4D, ecocardiografie doppler 2D, ecografie doppler vascular pentru artere, vene, carotide, aorta abdominala, artere renale si mezenterice, holter ECG, electrocardiograma, mapa de tensiune arteriala, test de efort EKG, polisomnografie.

Consultatiile cardiologice se efectueaza pentru adulti cat si pentru copii - avand in echipa medicala medic cardiolog pediatru.

Sunt disponibile si servicii de second-opinion si interpretare CT cardiac.Cabinet de pediatrie Speranta din Craiova - are o echipa de medici pediatrii ce trateaza patologia problemelor respiratorii, de alimentatie, digestive, monitorizarea dezvoltarii copiilor, etc. Se lucreaza si pe baza de trimitere cu CAS- dr Diana Belu. In cadrul cabinetului se poate efectua consult pediatrie, spirometrie copii, ecografie abdominala pentru copii, ecografie pulmonara copii, ecografie de parti moi . In echipa medicala sunt si medici pediatri care ofera consultanta in lactatie, avand certificari in acest sens.

Cabinet pneumologie si somnologie Craiova - Clinica Speranta - medici pneumologi in Craiova care ofera consultatii pentru afectiunile plamanilor, efectueaza probe respiratorii - spirometrie, interpretare radiografie pulmonara, interpretare CT torace, recomanda analize si tratament specific. Pentru bolile cronice- Astm, BPOC, se poate da scrisoare medicala , de catre medicul pneumolog ce se afla in contract cu CAS. Pentru depistarea sindromului de apnee obstructiva in somn si tratament CPAP - va putem ajuta in cadrul cabinetului , consultatiile fiind efectuate de catre medic specializat in Somnologie .

Ecografie in Craiova - in cadrul cabinetului Speranta- se pot efectua ecografie abdomino-pelvina, ecografie parti moi, ecografie mamara, ecografie ganglioni, ecografie tiroida, ecografie pulmonara, ecografie cardiaca, ecografie de rinichi, ecografie de ficat, ecografie de organ. Ecografiile se pot efectua atat pentru copii cat si pentru adulti.

In cadrul clinicii se poate efectua tratamentul pietrelor la rinichi - litotritie extracorporeala ESWL .

Se mai pot efectua consultatii si la nefrologie, urologie, consultatie medicina generala si audiometrie.
155 vizualizari Dolj, Craiova, 11 Jul, 15:25
Video