Caprifoi (Mana Maicii Domnului) Dropmore Scarlet

19 RON
1 / 2

Caprifoi (Mana Maicii Domnului) Dropmore Scarlet

19 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
descriere un soi exotic, spectaculos. Arbustul poate creste pana la o inaltime de 5 metri. Ramurile subtiri vor sustine cu brio florile dezvoltate in ”buchete”. Culoarea florilor poate sa difere de la galben-portocaliu la rosu inchis. Particularitate Un soi de origine canadiana, realizat in anii 1950. Pentru plantarea si dezvoltarea corespunzatoare a arbustului de caprifoi este necesar un spatiu de 1,5 metri patrati. Perioada de inflorire incepe la sfarsitul lunii iunie si dureaza pana in luna septembrie, dar acest soi va poate surprinde si sa infloreasca din nou in luna octombrie, inainte de sosirea inghetului. Una din caracteristicile de baza ale soiului Scarlet Brown este aceea ca, fiind un soi canadian, are o rezistenta foarte mare la iernile geroase.

Avantajele soiului poate fi plantat in scopul crearii unui gard viu, decorat in numeroase flori aurii si rosii; este un soi nepretentios, cu o rezistenta ridicata la boli si daunatori; se dezvolta foarte bine in preajma ienuperilor sau a trandafirilor urcatori.

CARACTERISTICI Proprietatile soiului: inflorescente deosebite Perioada de plantare: mar - noi Timp de inflorire: iun - sep Inaltimea la maturitate: 200-500 cm Distanta de plantare: 150-200 cm Conditii de lumina: soare, umbra Rezistenta la frig: -28°С
Vezi mai multe detalii si cumpara
282 vizualizari Bihor, Oradea, 04 Sep, 09:10