Cap De Dus Cu Turmalina

49 RON
1 / 1 ...

Cap De Dus Cu Turmalina

49 RON
Caracteristici
Sanitare Altele Nou
Descriere
Pentru Filtrarea Apei. Dusul de dimineata sau cel de seara au efecte relaxante pentru creier, dar nu suficient.

Am avea nevoie de un impuls energetic sau de un element linistitor pentru minte si fizic, iar proprietatile Turmalinei pot fi folosite in folosul nostru, chiar si la dus!

Filtrul de apa pentru dus, cu Turmalina, transforma fiecare dus intr-o baie energetica, te vei simti mult mai relaxat si incarcat cu energie dupa fiecare dus.

Dusurile se transforma in veritabile sedinte de tratament, intrucat apa din retea va deveni tonifiata, ionizata si alcalinizata, avand efecte benefice asupra pielii, a tonusului si a mintii.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproape 80% din bolile de piele sunt cauzate de apa de slaba calitate care vine in contact cu organismul. Virusurile si microbii din apa, bacteriile si rezidurile care apar din cauza ca apa nu este corect dedurizata si purificata, produc afectiuni ale corpului, care netratate, devin letale.

Primul care a inteles proprietatile electrice ale turmalinei a fost un naturalist din secolul XVII. Profita acum de oportunitatea de a face dus cu apa purificata!

Cristalul de turmalina genereaza atat curent electric, cat si energie termica. Mai mult decat atat, turmalina genereaza curent electric de o intensitate compatibila cu curentul electric generat de corpul uman, de 0,06 mA, astfel putand sa echilibreze biocampul corpului uman afectat de o afectiune acuta sau cronica.

Nu rata acesta oportunitate unica! Grabeste-te daca vrei sa faci dus cu Filtrul special cu Turmalina. Stocul e limitat, comanda acum!
Vezi mai multe detalii si cumpara
119 vizualizari Ilfov, Voluntari, 08 Nov, 17:45