5.360 Lei

Canapea Chesterfield Club 2 locuri

Vezi pagina: Concept22.ro
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Canapele
  • Nou
Bucuresti, 14 nov, 18:15

Descriere anunt

Canapea Chesterfield Club 2 locuri

Canapeaua Chesterfield Club are toate caracteristicile colectiei din care face parte. Extrem de rafinata si eleganta, aceasta piesa va deveni punctul de atractie a livingului tau.

Colectia Chester Club este intruchiparea in piele a visului oricarui iubitor de lux. Piesele lucrate in piele veritabila ofera incontestabil un plus de stil caminului, mai ales cand sunt executate din materiale superioare, desavarsite, atent lucrate de mainile dibace ale mestesugarilor. Aceasta canapea este perfect completata de picioarele aurii, detasabile, pe roti, si spatele capitonat, reprezentand un statement din orice punct este privita.

Concept 22 foloseste anilina – substanta de inalta calitate folosita in procesarea pielii, care ii ofera acesteia un aspect bogat si natural. De asemenea, piele veritabila are particularitatile aferente – cicatrici si cute, care nu afecteaza insa durabilitatea, ci ii ofera atat de pretioasa patina, dar si un model unic, ceea ce subliniaza autenticitatea pieselor rezultate.

Toate produsele Concept 22 sunt handmade, realizate de artizani priceputi din India cea exotica.

Culoare Maro

Material Metal (fier) + Piele de capra

Dimensiuni 143x83x76

Greutate 41.78