Caminul Senior - Arad

Caminul Senior - Arad

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
Caminul Senior este un centru rezidential modern dedicat ingrijirii persoanelor varstnice si singure, persoanelor bolnave sau persoanelor aflate in perioada de recuperare. Caminul este situat in zona centrala a orasului Arad si va ofera servicii de cea mai buna calitate la cele mai accesibile preturi.
Va oferim conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de "acasa".
Detalii suplimentare
La Caminul Senior oferim confort, sprijin si siguranta persoanelor in varsta considerand ca acestia cat si membrii familiilor lor pot trai in liniste avand siguranta faptului ca batranii sunt ingrijiti cu daruire intr-un mediu linistit si placut unde beneficiaza de servicii adaptate necesitatii varstei.
In caminul nostru seniorii vor regasi confort, liniste si o atmosfera prietenoasa. Astfel, ei nu se vor simti singuri, ci vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impartasi activitati placute.
La Caminul Senior incurajam bunicii sa-si petreaca impreuna timpul prin activitati sociabile, vizionarea emisiunilor preferate si alte activitati recreative, realizand terapia ocupationala atat de necesara varstei a treia.
La Caminul Senior camerele sunt complet utilate si modern amenajate avand confortul unui hotel de 3 stele cu unu, doua sau trei paturi, TV, acces internet, grup sanitar la fiecare camera etc.
452 vizualizari Arad, Arad, 11 Jul, 15:35